Coach Uden

 

Coach zonder

Coach Uden

Ik heb een speciale interesse om mensen te helpen zich beter te voelen en het fysiek en mentaal goed te doen. Neem contact met mij op. Ik zal altijd met veel plezier naar uw regio reizen om hypnotherapie voor u te doen. Het eerste dat ik ga doen, is 15 tot 30 minuten met je doorbrengen om jezelf helemaal te leren kennen. Daarna gaan we de hypnotherapie doen. Hypnotherapie helpt mensen te overwinnen waar ze nu zijn naar waar ze willen zijn.

Er is een oude school waarin we hypnotherapie een slangenoliekuur noemen. Hypnotherapie is geen remedie, het is een krachtig hulpmiddel dat bereikt wat andere methoden niet kunnen. Hypnotherapie is effectief voor meer dan het genezen van wat er mis gaat bij mensen. Behalve genezen is het ook een manier om mensen te helpen hun doelen en hun hoogste potentieel te bereiken. Mijn excuses dat ik dit niet in volgorde van belangrijkheid laat staan ​​van wat ik hier moet doen. Mijn enige doel op dit moment is om een ​​paar mensen te regelen om op uw evenement te spreken vóór de workshop. Ik zou graag willen dat je twee personen in je gemeenschap ontmoet die al geruime tijd in hypnotherapie zijn. Het is mijn hoop dat jullie beiden een band met ons zullen hebben en te weten komen waarom we werken als hypnotherapie en ook wat hypnotherapie inhoudt.

De volgende dag hebben we niet alleen de persoon die ik van de vorige avond ontmoette, maar ook de ouders van de mensen die bij ons waren gelogeerd en vorige week in Uden voor hen en hun families hadden gezorgd, een bijeenkomst gehouden in Uden. De tieners hadden op dag twee nog een alcohol aangeboden gekregen om hen terug te brengen van de snelweg waar ze de ontwenning hadden gehad. Ze hadden wat vreemd gedrag; ze hadden het over welk medicijn neem je ter wereld om hun gifstoffen te verwijderen. Ze dachten dat de alcohol hen zou helpen. Het werd duidelijk dat ze de normale zaak waren. De priester kwam voorbij en de jonge man voor me draaide zich naar hem toe en religies konden niets regelen en de glimlach viel beter op mijn gezicht dan toen ik wist dat je kwam en begon mijn tafel te naderen om met me te praten .

Dit met mijn geest te hebben veroorzaakte negatieve emoties en een bekende vloek van angst. Er stroomde verder geen motivatie of positieve energie door mijn lichaam. Mijn geloof, hoe levend ook met mij, was geschokt, ik wist dat ik de staf naar binnen moest trekken om me in een zeer ongemakkelijk gebied te ondersteunen, maar het gaf me ook iets dat ik rust nodig had in de wetenschap dat ik iets deed waar ik in geloofde.

De priester liep langs mijn tafel en zag de jonge man voor me en ging de kamer binnen waar mijn vrouw zat met een andere persoon. De priester zei hallo en stelde zich voor als pater meneer de zorgverleners in mijn regio en dat dit de persoon is die veel dromen en uitdagingen voor mensen heeft vereenvoudigd. De priester ging verder met te zeggen dat hij heel veel geld verdient, afgezien van het geld dat hij binnenkrijgt via de religieuze eredienst. Mijn vrouw had het gevoel dat het een genetische aanpassingsachtergrond was die haar groter deed staan ​​dan haar man en de priester zei ook iets interessants dat mijn dochter en ik bedachten en we waren het er allemaal over eens en begonnen tegen het einde van de bijeenkomst te doen.

De priester zei dat om op te staan ​​er een onderschatting was van de spirituele krachten die je werkelijk zouden kunnen schaden. Mijn vriend en ik hebben dit in onze persoonlijke ervaringen ontmoet en hebben geleerd er vreedzaam mee om te gaan. Hij zei dat nederigheid erg belangrijk is. Wat is nederigheid? (niet alleen religie). Het is een houding die je helpt om dingen van God te accepteren. Het is God die met u handelt volgens Zijn wil. De priester zei dat dit een must was voor alles wat men in deze wereld moet doen. Hij zei:

" Psalm 55:3 Zo is er een heilige rust in volmaakte vrede:"

We moeten niet vergeten dat God ons heeft geschapen en daarom is Hij de allerhoogste van velen. Deze man heeft in ons voordeel gewerkt en heeft enige directe interactie met onze stad en ons land. Er gebeurt iets dat het moeilijk maakt, ziekte of dood. Het is in de hand van God en Hij is klaar om alles aan te pakken. Hij is heilig en kwetsbaar voor Zichzelf. Het is meestal in handen van mensen die niet zozeer van God verwijderd zijn. God en zijn kwetsbaar en kunnen daarom niet zo gemakkelijk worden blootgesteld aan het destructieve. Stop alsjeblieft met dit soort denken en begin liever bij God en vind vrede door dichter bij God te zijn in je leven. Gebed, hypn "Namaste"