Het beroep van verpleegkundige

Verpleegkundige Breda

De verpleegkundige praktijk is het helpen van patiënten met hun behoeften. Een verpleegkundige helpt en systematiseert de behandeling van patiënten. Een grote literatuur met betrekking tot de verpleging is beschikbaar in de verpleegkundige tijdschriften. Verplegen is een relatie tussen mensen, die zich uit in verschillende disciplines. Een verpleegkundige is verantwoordelijk voor de vertrouwelijkheid. Een verpleegkundige rapporteert aan een manager of hoofd van een eenheid/afdeling. Een rapport moet een overzicht geven van de diensten en het probleem dat opgelost moet worden.

Verpleging is een beroep dat zich bezighoudt met de kwaliteit van het leven en de gezondheid. Verpleging moet zowel een sociale als een technische kunst zijn. Het beroep van verpleegkundige is een combinatie van antropologie, psychologie, geneeskunde, verpleegkundige theorie en praktijk.

ning RN verleent zorg aan patiënten met een stabiele medische voorgeschiedenis, die pijn ervaren of navigeren door hun gezondheidstoestand. Een verpleegkundige evalueert een patiënt na een diagnose door de verpleegkundige bevat, plant en implementeert verpleegkundige zorg om een plan van zorg, dat medische, psychologische en spirituele zorg omvat te ontwikkelen. Uit onderzoek is gebleken dat patiënten met chronische ziekten of patiënten die aan levensbedreigende ziekten lijden, beter reageren op verpleegkundige zorg. Bovendien wordt de verpleegkundige een persoonlijke partner voor elke patiënt. Ervaren gediplomeerde verpleegkundigen zijn een cruciale component in het beroep van gezondheidszorgverpleegkundige.

Banen als RN zijn beschikbaar in een aantal gezondheidszorginstellingen in de Verenigde Staten. Verpleegkundigen zijn werkzaam in verschillende settings, waaronder ziekenhuizen, poliklinieken, thuiszorg, chirurgie, poliklinische behandelingsfaciliteiten, dokterspraktijken, tandartspraktijken en specialistische centra. Verpleegkundigen zijn ook tewerkgesteld bij het leger, openbare gezondheidsdiensten, verzekeringsmaatschappijen en revalidatiecentra.

Salaris RN

In het jaar 2011 bedroeg het gemiddelde salaris voor een RN in de VS $59.000 per jaar. Na het afronden van een RN-opleiding in de VS kan het salaris licht verschillen, afhankelijk van het type aanwervende instantie. Bovendien is er een grote variatie in de salarissen die aan verpleegkundigen worden betaald, afhankelijk van hun opleidingsniveau, opleiding en werkervaring. Het algemene gemiddelde per jaar bedraagt 65.000 dollar bij een voltijdse baan.

SNP’s verdienen vergelijkbare salarissen als Geregistreerde Verpleegkundigen. Gemiddeld begint het jaarsalaris van deze twee functies rond de 40.000 dollar en kan oplopen tot meer dan 100.000 dollar.

Volgens de statistieken van het Department of Labor zal het aantal vacatures voor gediplomeerde verpleegkundigen de komende tien jaar toenemen, omdat de vraag naar gekwalificeerde verpleegkundigen blijft stijgen. Dit is een goed moment voor gediplomeerde verpleegkundigen om een positie als reizende verpleegkundige te overwegen. Er bestaan veel mogelijkheden in faciliteiten die een scala aan specialismen huisvesten. Reizende verpleegkundigen kunnen hun professionele ervaring en rijkdom aan kennis gebruiken ten voordele van de gemeenschap en de mensen die zorg nodig hebben.

Er is veel vraag naar reizende verpleegkundigen. Grote medische faciliteiten zoals ziekenhuizen en klinieken ervaren elke dag een personeelstekort. De grote vraag naar verpleegkundigen, in combinatie met de huidige grote vraag naar zorgverleners, zou de vraag naar verpleegkundigen de komende jaren moeten blijven doen toenemen.

Naast het hebben van een verpleegkundige licentie, hebben reizende verpleegkundigen ook een verscheidenheid aan documenten nodig. De meeste reisbedrijven bieden een grote verscheidenheid aan documentatieprogramma’s om verpleegkundigen te helpen bij het vinden van de juiste positie. De meest voorkomende vorm van documentatie die door de meeste bedrijven wordt gebruikt zijn deAA(b) Online National Job Examination resultaten. Veel van deze online examens zijn het invullen van een paar vragen op een quiz aan het einde van het examen en dan e-mail de studiegids naar u.

Het hebben van een verpleeglicentie is niet genoeg voor reizende verpleegkundigen. Ze hebben aanvullende training en opleiding nodig die specifiek is voor het gebied van het land waar ze naar toe gaan. Reisverpleegkundigen moeten een opleiding in het verpleegkundige vakgebied hebben, evenals individuele interesses en zorgen over bepaalde regio’s en gemeenschappen. Carrières in de gezondheidszorg op het platteland, bijvoorbeeld, vereisen misschien niet dat een verpleegkundige een diepgaande kennis heeft van medicijnreacties en Instanties zoals de Pacific Northwest.

Een zekere toekomst hebben is nauwelijks voldoende voor de ontspannen houding van reizigers alleen. Reisverpleging is een prachtige en opwindende manier om nieuwe mensen te ontmoeten, kennis te maken met nieuwe culturen, en je horizon op een geheel nieuwe manier te verruimen.

Lees meer:

Wijkverpleegkundige 

Indicatie stelling