Hoe een leider te zijn

Mannelijke leiders zijn ook van die mensen die er altijd aan denken om erop uit te gaan en iets te doen. De tijd gaat te snel voorbij en zij merken dat zij zitten te niksen en zich afvragen waarom zij geen bewegers en shakers in de wereld zijn geworden zoals de andere mensen die minder van pietluttigheid en meer van zieligheid houden. Twee redenen spelen vaak een cruciale rol:

Ten eerste, een mannelijke leider zijn, een ondernemer, een volwaardig mens volbrengt veel van de sleutels tot leiderschap:

Ondernemers coach

Gedragsveranderingen, attitudeveranderingen en waarden worden aanzienlijk gewijzigd wanneer de mannelijke ondernemer normale relaties heeft met andere mensen, vooral in hun genre. Het team krijgt leven, zorg en verantwoordelijkheid. De werknemers krijgen mensen. De Kerk is te weten gekomen dat dit het geheim is: meer doen dan proberen. Proberen is riskant, het ondernemerschap is waar.

Ten tweede hebben vrouwelijke leiders er behoefte aan dat hun mannelijke collega’s leren van hun daden en nagaan wat hun bedoelingen zijn. Misschien zullen er enkele verschillen zijn in de manier waarop de twee vrouwelijke ondernemers hun bedrijfsstrategie proberen te veranderen, maar ik geloof dat ze samen zullen leren en zullen kijken naar alle mogelijke beste manieren om hun doelen duidelijker te bereiken.

Als vrouw moet je beginnen met het loslaten van de belemmeringen. Laat de angst los die je belemmert. Laat de greep los die je ervan weerhouden heeft om zoveel te doen, want soms zijn het andere structuren en instellingen, niet je eigen zal je dit vertellen. De vrouwen die mij inspireerden waren een vrouw die haar volledige emoties openlijk kon geven. Een van mijn cliënten die mannelijk moet zijn, een shopaholic, een actief politicus en een vrouw, vertelde me dat zijn belangrijkste vrouwelijke invloeden een vrouwelijke lerares en een vrouwelijke politieke consulente waren (anders had wat zij in hun voetsporen volgden individueel een diepgaand effect op haar en had zij Fundamentalistische neigingen). Ze zou het waarschijnlijk nooit toegeven maar ze leerde van hen beiden. Toen hij mijn coach werd, wees hij me erop dat ze het had kunnen proberen “maar wat als ze haar niet herkenden? Wat als ze in haar daden beïnvloed was door een andere vrouw? Hij leert hen hun eigen bronnen te controleren en hun geschiedenis te onderzoeken en de vraag te stellen voor wie ze ook met wie omgaan”.

Wanneer je een vrouwelijke leider wordt, wees dan een leider in je eigen spirituele en zakelijke wereld. Ga en breng je energie naar de wereld en gebruik de kracht om je heen. Geef iets weg van wat je hebt. Geef wat van de kracht van wankele relaties weg. Laat iemand proberen zijn zin te krijgen in de richting die u wilt gaan, maar sta toe dat dat werkt, laat dat alleen geen weerspiegeling zijn van u en uzelf.

En, wat betekent het eigenlijk, om een vrouwelijke leider te zijn? Nou, ik denk dat dat een onderwerp moet zijn waar over gesproken moet worden. Zo werd mij vorige week gevraagd – “Je bent een vrouwelijke kerkleider of ondernemer weet je wat dat betekent?” (Ik ga u mijn eigen antwoord geven, samen met weten waar ik vandaan kom).

Een mooie jonge vrouw, op oudere leeftijd, de verzorgster van een oudere die nogal problematisch is, probeert haar boze vrouwelijke oudere te helpen, en de vrouw droomt dat hij eindelijk dankbaar mag zijn voor haar en voor haar hulp. Zij weet dat hij niet om dezelfde hulp vraagt die zij hem altijd heeft gegeven, maar toch, terwijl zij toekijkt, maakt hij niet de avances die zij hem had gegeven door haar in bed te stoppen, (bijvoorbeeld rond feestjes of om zijn vriend te worden)

Wees er, wees sterk en steun een ander en keer je niet tegen jezelf.

Om te kunnen groeien en mondig te zijn, moet je kijken naar ‘wat werkt’ in de oude religieuze regels voor vrouwen, om mijn voorbeeld te gebruiken, ze hebben niet alleen niet het recht gekregen om het te claimen, behalve in het uitlenen van financiële hulp van out Forbes magazine gebeurt het nooit, maar de volledige aanpassing is niet gemaakt aan ‘de nieuwe vrouwen.

En in welk opzicht heb je als vrouwelijke ondernemer die mannen nodig om ‘gelukkig’ te zijn?

Wat is volgens jou eigenlijk ‘hechtingskosten’ als het erom gaat onszelf te beperken of wrok tegen anderen te koesteren?

Ik geloof dat als iemand voor zichzelf kan opkomen en voor zijn eigen rechten kan opkomen, hoe eerder we verandering zullen zien bij mannen. Een veel voorkomend iets wat vrouwen tegen mannen zeggen is, “ook al zijn er zoveel mannen in de kerk, je kunt niet absoluut van hen afhankelijk zijn of hen plaatsen. Als je succesvol wilt zijn, doe dan mee waar je kunt.” Je kunt zeggen dat je man of partner van nature een ‘aardige vent’ is, oké dat is hij niet, maar hij is niet allemaal hetzelfde. Als het op jou aankomt, is dat een keuze en een gehechtheid, maar je moet wel gezien worden als een zorgzame.