Hoe helpt Anatomie?

Healing Eindhoven

 

 

 

 

Hoe helpt anatomie?

Healing hangt af van de beweging van het levende lichaam. Wanneer de milt onwel is, scheidt hij enzymen en gal af om te helpen bij de spijsvertering en de opname van vitaminen uit de voeding. Uit evaluaties van het vermogen van de lever om grotere moleculen te ontgiften, blijkt dat de lever bij dit proces betrokken is. Er is een metabolische route die moet worden geactiveerd om de cholesterolverlagende enzymen te normaliseren. Deze route wordt geactiveerd door de aanwezigheid van cholesterol en cholesterolverlagende medicijnen. De weg die deze normalisatie mogelijk maakt, omvat een hormoon uit de maag dat de lever opdraagt de cholesterol te negeren en de galwegen die de lever en de galblaas afsluiten, te kalmeren.

Hoe kan scheikunde helpen?

Healing van de chemie vereist, net als bij elke andere ziekte, een doeltreffende behandeling met een minimaal aantal stoffen. Het moet zeer zuiver zijn, vrij van bijwerkingen en gemakkelijk doordringen tot in de diepe lagen van de cel. Dit maakt het onontbeerlijk voor de klinische praktijk. Het gebruik van goud maakt al sinds de Egyptische tijd deel uit van de geneeskunde; goud werd gebruikt om gevoelloosheid te verlichten, vetten te verwijderen, machines te repareren, parasieten te immobiliseren en de meest voorkomende bacteriële infectie die jeuk veroorzaakt te behandelen. Goud is door de eeuwen heen een van de meest nuttige elementen geweest.

Crash herstel

Wanneer geneesmiddelen worden gebruikt voor systemische lupus, bevatten de nieren stoffen die bekend staan als nierbuisstoffen of USP’s. Het zijn deze USP’s die het meest heilzaam zijn. Zo is USP 11 (Hylceride) een zeer zuiver zout van gesulfateerd jodium dat zeer effectief is bij de zwavelstofwisseling. Hypericum perforatum (BHA, borneholzofen) een verbinding die wordt verkregen uit de dikke laag van de huid van witte ratten die een eiwitrijk dieet kregen, verbeterde de renale tubulaire enzymactiviteiten, zodat het toxische overschot de ontgiftingswegen van de nieren en glutamaatdecarboxylase (Glutaminezuurdecarboxylase) en algenogalactanase (TM), het glutathion ontleedt, waardoor het toxische overschot efficiënt kan worden afgevoerd.

Dus, nu deze zijn opgeruimd, wat nu?

Afhankelijk van de ziekte zijn de renale tubulaire enzymen vaak aangetast, waardoor de tubulaire enzymactiviteit beperkt is, wat op zijn beurt leidt tot cardiovasculaire schade. Glutathion is dus zeer belangrijk bij het voorkomen van hart- en vaatziekten.

Wat kan ik nog meer doen tegen lupus?

In aanvulling op deze, kunt u uzelf veilig behandelen met: Mariadistelzaad Extract, druivenpitolie, koperpeptiden zoals splendidan, copperotent, maraspin, arrestin, zitaCK, tarwesterolen, obliceride, fluoflavine, malachietgroen, orrisoftaCK, olijfolie, olijfglycerine, olijfhydroxyproptoseVerhoogt de opname van mineralen

Wat kunnen we doen aan preventie?

dankbaar ontvangen als onderdeel van Dr Sardes Mom’s Herbal Medicine Tree,CK, haverstro, olijfbladextract, zeeonkruid, guldenkruid, West-Indische specerijen, wilde yam, collodiaal zilver, guldenroede, en in mindere mate,Epsom zouten, olijfbladextract, zonnebloemzaadolie, sesamzaadolie, knoflookolie en borageolie.

Preventieve geneeskunde is er ook in opgenomen, wat een gezonde voeding, lichaamsbeweging, controle van stress, angst en een positieve mentale houding omvat.

Kan dit worden bereikt zonder de hulp van gezondheidscoaching?

Wat moet er gecombineerd worden?

Om gezondheid te bereiken, moet u alle informatie aan boord hebben. Door de juiste informatie in te brengen zult u uw doelen tijdig bereiken. De combinatie van alle informatie zal u helpen het tempo van uw leven te beheersen.

In dit artikel hebben we gekeken naar enkele van de redenen waarom het heel belangrijk is om een gezond lichaam te krijgen. We hebben ook gekeken naar enkele van de methoden die kunnen helpen een gezond lichaam. Deze aanbevelingen zullen u helpen ziekten te voorkomen of het ontstaan ervan uit te stellen. We zullen kijken naar de onderliggende oorzaken. Dit artikel is een uittreksel uit het boek The Lotus Nutrition Plan, uitgegeven door Taraka Serrano.

lees meer: