Hoe u uw eigen emoties kunt beheren

Het lijkt lang geleden dat ik een professionele workshop over stressmanagement heb bijgewoond. Ik heb een diploma op het oog en wilde daar aan meewerken, maar niemand wist naar wie ik op zoek was. Mijn vriend raadde me aan om een ​​college te volgen en dat heb ik gedaan. Het kostte me een paar jaar om te wennen aan de klas en de studenten, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik heb dat jaar veel geleerd over verschillende reactiegebieden, en nog veel meer over wat stressreacties veroorzaakt. Hoe erger ik me voelde, was in de nek, media-angst en chronische stressstadia omdat dit de stressoren van de 21e eeuw zijn. Ik heb vooral geleerd wat ik moet doen met dingen als woede-uitbarstingen, 'opgeknapte' relaties, sociale afwijzing en hoe om te gaan met een slecht gevoel van je partner. Ik leerde zelfbewustzijnstechnieken die goed van pas kwamen. Ik heb geleerd hoe ik mijn eigen emoties en gedrag kan beheersen, inclusief weten wat positief en negatief is voordat er een probleem was.

Ik leerde naar mijn intuïtie te luisteren en vervolgens op basis van wat mij werd verteld, om op mijn intuïtie te reageren op basis van wat ik wist dat het beste voor mij was. Zo heb ik een deel van mijn eigen stress weggenomen.

Op peer-to-peerforums komen de meeste jongvolwassenen samen om elkaar te ontmoeten en te socializen en om hun ervaringen te delen. Internet chatrooms en forums zijn ook erg groot en kleurrijk. De reden waarom ze hun informatie krijgen, is dat hun ouders niet in de gaten houden wat ze doen. Ik las dat als iemand zich erg ongemakkelijk voelt op een bepaalde plek, hij of zij daar moet blijven. Ik kwam er al snel achter dat dat niet waar was. In feite was het net het tegenovergestelde. Als ouders weten dat iemand niet bereid is om toezicht te houden, is het het beste om ergens anders heen te gaan of met iemand anders die betrouwbaarder is gebleken. Ik leerde dat ik moest vertrouwen op mezelf, mijn lichaamsbeeld en mijn intuïtie. Op het punt van wakker worden van de afstandsbediening, midden in de nacht schreeuwen, huilen en etc."

Ik leerde over zelfbewustzijn en zelfbewustzijn terwijl je door alle stadia van de kindertijd gaat. Ik heb geleerd hoe ik richtlijnen moet volgen en het heeft me geholpen om zelfvertrouwen op te bouwen. Ik heb geleerd ademende stoffen te dragen en ervoor te zorgen dat ze niet erg strak zitten, zodat de geur mezelf niet hindert. Ik leerde toerk Groot-Brittannië – Overvloed, Overvloed, Overvloed.