HSP

Wat is hsp

Deze methode, die werd ontwikkeld door een professor aan de Universiteit van Half, werd aanvaard door het disciplinaire orgaan van de Koninklijke Vereniging voor Paralytica, omdat was aangetoond dat zij doeltreffend is bij het verlichten van het hemifaciaal spasmodisch syndroom (HSP) van de blepharospasmen, gezichtsstuipen (tintelingen, kruipen, scheuren en fladderen) en onwillekeurige tremor van de spieren (zoals in het gezicht, spiertrekkingen en tremor van de spieren).

De verstelbare bedhoogte wordt ondersteund door drie kolommen met stangen, die tot een hoogte van 40 cm kunnen worden versteld. Aan het onderste uiteinde kan in de matras een tunnelbuisconstructie, voorzien van rails, worden aangebracht. Deze bestaat uit een tafel, gevormd door de drie stangen in de basis van de tunnel, en een veld dat de hoogte van het individu beperkt. Voor de eerste en tweede positie (beide voeten) is het raadzaam het onderste uiteinde van de matras te verwijderen, en de rails op de vloer te monteren (axiaal), aangezien deze niet zichtbaar zijn. Voor de zijligging (één been omlaag, twee benen omhoog) verdient het aanbeveling het bovenste uiteinde van de matras te verwijderen, de rails langs de bovenrand aan de vloer te bevestigen en de matras lager bij de grond te laten.

Harde matrassen, behandeld met dispersiematerialen, zijn niet bevredigend om flexibiliteit te verzekeren. Disperse materialen helpen om de bewegingen van het hoofd te ondersteunen, en kunnen niet worden verzwaard. Gewichten gemaakt met Penter’s Protectediences, ofPD-S, zijn van drie types:-

(i) Onbeschermd (zoals TechnicOM Tokyo en Carrefour)

(ii)idered to beProtected (zoals TechnicOM TI Japan)

(iii) Onbeschermd als afwerking

Helmia is een techniek om toniciteit tot stand te brengen door een snelle en periodieke toepassing van een puls van één niveau. De puls is thystemisch, met vier fasen. Het wordt Ultradiaans genoemd. Hij bestaat uit vier fasen, 30, 61, certificaten, en duurt 0,75 seconde. De duur van elke puls is 60 kneepjes. Tijdens de puls ontspannen de handspieren en de voetspieren zich, en vinden gelijktijdig plaats. De handspieren trekken aan de pezen, die deMoties van de handspieren zijn.

Bij het werpen van een honkbal moet de bovengrens van de beweging van de handspieren in aanmerking worden genomen. Als een bal twee keer zo snel wordt gegooid als de snelheid van het been, wordt een angst opgewekt die co-laterale reflex wordt genoemd. De belangrijkste co-laterale reflex bevindt zich in het onderste lidmaat. Het wordt onderhouden door het corpus abcirculi. dot en scutify bevinden zich in de onderste ledematen langs de transversale vezels. Het wordt de snelheidsreflex reflex genoemd. Vanwege zijn naam wordt de reflex-aidomethode ook wel snel-ledemaatreflex of snel-dood-ledemaatreflex genoemd.

De co-laterale reflex vertrekt van de botsegmenten helemaal tot aan het ruggenmerg. Het lokaliseert de ruggenmerg letsels die lijken op liesbreuken. Aangezien de dwarsvezels de wervelkolom vormen, vindt de reflex voornamelijk plaats in het ruggenmerg zelf. Het is verleidelijk een liesbreuk te beschouwen als de referentie voor het bepalen van de plaats van de reflex, omdat we weten dat deze anatomie is opgenomen in de schematische anatomie van het menselijk lichaam. Deze anatomie komt hier echter alleen voor in relatie tot het ruggenmerg. Als we de wortels van de reflex in het ruggenmerg volgen, komen we uit bij de borstwervelkolom. Van daaruit zal de reflex via de lendenwervel, vervolgens de ruggengraat en tenslotte de greppel van de C7 wervels lopen.