Vetverlies en vetverlies

Door jezelf te veel te belasten met veel suiker, veel koolhydraten en vetrijk voedsel, zal je metabolisme in de hongerdoodmodus gaan, waardoor je uithoudingsvermogen afneemt. St Harvinton's principes voor trimmen en schoon eten, die je energie behouden en je energie geven, doen je vaardigheid en doelgerichtheid herleven. Minder werk voor uw lichaam betekent een snellere stofwisseling, wat u op zijn beurt meer energie geeft. Zo blijf je de hele dag actief en functionerend. Meer energie betekent dat u meer dingen kunt doen, met meer activiteit.

, kunt u uw voedsel beter vasthouden, wat resulteert in een stabieler en gezonder gewicht. Minder afval in je lichaam betekent snellere eliminatie. Een goede manier om dit te zien is tijdens uw gewichtsverliesjaren, wanneer u vaak een streng dieet volgt; u zult merken hoeveel beter u zich voelt en hoeveel efficiënter uw stofwisseling is. Dit komt omdat je lichaam probeert de afvalstoffen uit je systeem te verwijderen. Als je zo bent, heb je een langzamer metabolisme, wat minder calorieën betekent. Wanneer u meer voedingsmiddelen toevoegt die gezond en meestal natuurlijk zijn, zal uw stofwisseling sneller werken, zelfs als u in rust bent. Dit zorgt er soms voor dat je je realiseert hoe weinig voedsel je hebt gegeten, als je op de weegschaal kijkt. Als je gezond bent, zijn je voedingskeuzes meestal beter.

, zult u het verschil in uw energieniveaus voelen. Dit komt omdat de voedingsstoffen die u uit gezonde voedingskeuzes haalt, ideaal zijn voor uw "metabolisme" en uw "vezel". Het verhogen van vezels in uw dieet zal uw metabolisme en uw calorieverbrandingsvermogen verhogen. De meeste dieetplannen en programma's voor gewichtsverlies bevatten informatie over hoeveel calorieën u elke dag verbrandt en hoeveel daarvan kan worden toegeschreven aan uw dieet. Deze cijfers zijn echter zinloos als u niet alle voedselcategorieën opneemt. Als u te veel koolhydraten, eiwitten, vetten en waarschuwingssignalen van een mogelijk gewichtsprobleem eet, zal uw lichaam deze allemaal opslaan als vet.

, blijft uw stofwisseling lange tijd hoog, wat schadelijk is voor uw vetweefsel of uw vetcellen. Je lichaam zal calorieën blijven opnemen als je rust of niets doet, wat de hoeveelheid calorieën die je binnenkrijgt zal schaden. Dit is de reden waarom veel dieet- en gewichtsverliesprogramma's een onmiddellijke vermindering van calorieën aanbevelen nadat een bepaalde hoeveelheid is gepasseerd. Als je ongeveer een week wacht om je calorie-inname te verminderen, zal je lichaam zich aanpassen. Als je echter onbedoeld voor een langere tijd je calorieën vermindert, zal je stofwisseling dus afnemen, wat ook je vetcellen aantast. Bij vetverlies is wachten tot je stofwisseling vertraagt ​​niet ideaal. Het zal echter uw vermogen om vet te verliezen verminderen.

, blijft uw ruststofwisseling gedurende lange tijd hoog. Dit kan leiden tot vetverlies als u niet sport. Bovendien kan uw verbetering direct verband houden met de hoeveelheid calorieën of het soort calorieën, het maakt niet uit. Uw rustmetabolisme is echter niet voor niets verhoogd. Het is een veiligheidsmaatregel. Na een week of zo niet te hebben gesport, begint je lichaam te reageren. Hierdoor blijft je stofwisseling voor langere tijd lager. In wezen wordt u efficiënt in het verbranden van calorieën. Dit zou echter ook nadelig zijn voor het vetverlies. Dus in feite betekent minder activiteit minder verbrande calorieën.

, blijft uw stofwisseling gedurende lange tijd hoog. In wezen wordt u efficiënter in het verbranden van calorieën. Daarom is het zo belangrijk om constant voldoende te bewegen. Dit betekent dat u minimaal 3 keer per week 30 minuten ononderbroken activiteit krijgt. Een goed cardiovasculair trainingsprogramma is bijvoorbeeld zwemmen. Cardiovasculaire oefeningen maken ook deel uit van elk programma dat is ontworpen om lichaamsvet te verminderen.

Door wat krachttraining op te nemen in uw vetverliesprogramma, bouwt u spieren op en vertraagt ​​u uw metabolisme, wat optimaal is voor doelen op het gebied van vetverlies. Spieren verbranden meer calorieën dan vet. Dus als je spieren aan je lichaam toevoegt, worden er meer calorieën verbrand. Als het alleen de calorieën waren, zou krachttraining optimaal zijn voor gewichtsverlies. Spieren verbranden ook meer calorieën dan vet. Dus, voor optimaal vetverlies, voeg wat krachttraining toe, naast je reguliere cardio-workouts.

Maak niet de fout te denken dat de toevoeging van een tweede element van uw vetverliesprogramma ertoe zal leiden dat een ander element van uw programma wordt doorlopen. Zo werken programma's niet. Ze worden verondersteld te worden toegevoegd aan en verwijderd uit uw programma om uw succes te verzekeren. Dus als u uw lichaamsvetgehalte laag wilt houden, vergeet dan de cardio en concentreer u op krachttraining.

Als je cardio- en krachttraining combineert als een essentieel onderdeel van je vetverliesprogramma, verlies je meer vet. Het is de gezondste manier om calorieën te verbranden. Dit is niet alleen efficiënter in het verminderen van de hoeveelheid vet, cardio is ook een geweldige manier om je spieren te behouden.