Wanneer je je ontspannen voelt

Paar Rood Witte Lage Sneakers

Merkt u dat wanneer u zich ontspannen voelt, u zelden ziek of misselijk bent? Vindt u dat u productiever kunt zijn en toch volkomen ziek? Hoe kun je je ontspannen en toch volkomen ziek zijn? Het begrip ontspanning wordt soms opgevat als rusten en niet op je hoede zijn. Dat is inderdaad een goede staat van instandhouding, dat is de dingen onder controle houden. In zekere zin is dat ook zo, maar u bent niet aan het rusten. U doet in feite alles wat u kunt om de zaken onder controle te houden en zo te voorkomen dat ze verergeren.

Er is een bekend gezegde als je het breekt, krijg je het vorm. Het kan voor oefening zijn of gewoon om dingen onder controle te houden en het belast de hersenen en is toch totaal anders dan ontspanning. U bent inderdaad aan het oefenen, maar u laat uw waakzaamheid niet varen. De breuk hier zou zijn dat u de bron van het probleem probeert te vinden en het afbreekt door gebruik te maken van het principe van oorzaak en gevolg van de hoofdoorzaak. Albert Einstein zei: "Laat je spieren werken en je geest spelen". Breek je probleem af; vind de oorzaak en breek het af!

Het belangrijkste principe is om de zorgen en de stress daadwerkelijk los te laten. Af en toe moet je misschien echt iets slechts of stressvols in je loslaten, maar Einstein zei eerder "Laat je geest tegen je verbeelding spelen om je geest vrij en onbelemmerd te laten stromen". Dus, hou vol en laat los en glimlach, kijk, lees, luister, verbeeld je en voel hoe je wereld voor je draait, leun achterover en geniet van de rit! Wees aanwezig en kijk naar de show, in plaats van te denken aan wat jij of zij niet kunnen hebben. Laat er zijn wat je wilt en voel de positieve houdingen ten opzichte van wat je wilt!

Op deze manier zul je onderweg zeker meer ontspannen worden!

Albert Einstein zei: "Alles wat waar is, is het begin van iets anders". Dus, als je kunt beginnen met loslaten en groeien in het proces zul je merken dat je niet alleen bent met je nieuwe kijk en je zult anderen vinden met vergelijkbare gedachten en je voelt je gelukkig als je luistert naar de nieuw gevonden dorst van kennis en geluk in anderen om je heen als je deze vreugde deelt! Zoveel weten we nu wel. En, zoals Albert zeker zou zeggen, "Het is heel eenvoudig". We weten zoveel dat de weg naar geluk zo veel gemakkelijker maakt.

Dus als de simpele waarheid gezegd kan worden, als je gelukkig wilt zijn, komt er een punt waarop je dingen moet loslaten waar je niet tegen kunt, het opgeven van autoriteiten, principe, waarde, reden of wat je waardeert, en een leven opbouwen rond het gevoel dat je belangrijk bent en de moeite waard wat je hebt. Wanneer je jezelf en je leven waardeert, de mensen waardeert die kleiner zijn dan jij, zij die pijn hebben, zij die het glas halfvol zien en zij die het glas halfleeg zien, zal je leven veranderen en zul je gelukkig zijn! En je zult een gelukkiger leven hebben! En het begint allemaal met een kleine verandering in hoe je de wereld ziet. Laat je niet vangen door invloed van derden, meningen van derden, of het internet; concentreer je op jouw beslissing, ongeacht wie wat te zeggen heeft! "Daar God nooit iets uitvaardigt, dat ledig zal zijn, daarom, indien gij verstandigen zijt, en verstandiger dan wie ook onder u, zo zoudt gij een voorbeeld moeten stellen." -Spreuken 16:22.