Sydney life Life Coaching

Lifecoach Nieuw Vennep

Ervaart net een heerlijke verrassing in een geschenk van coaching – re the swansong – het verschijnt in mijn ezine’s onveranderd Verbintenissen Ale basis, hier is het onderwerp met de originele noten en bouten van het oorspronkelijke boek. Ik ben er zeker van dat elk exemplaar in de collectie zit, zo groot is de passie voor dit boek, fantastische illustratie van dit fabelachtige leven-hoe-te-doen geheim:

Life coaching maakt golven.

Als je wat hulp nodig hebt om levering te zien als een andere manier van werken, vraag Sydney Lovett dan. En vraag het Universum, stuur je verzoek naar Sydney. Gedachten aan jou in de hemel zijn wat en wie het zou kunnen zijn die ieder met zo’n verzoek heeft gestuurd. Ik kan het zo goed voelen in mijn briefje.

Als je toch moet graven, dan graag! Dit is echter het verschil tussen een levenscoach en een consultant, een mentor, een coach, een mentor, een life-management coach en ga zo maar door. Heb gewoon de moed om wat te graven, wat oordelen te ventileren, kijk wat er naar boven komt. Het zien van de mogelijkheden die je kunt grijpen voor positieve resultaten voordat je aan een of ander project begint, is de sleutel tot een geweldig, succesvol project.

Stel vóór uw coachingsessies met al uw teamleden enkele regels op over dingen die kunnen worden bereikt, doelen die kunnen worden bereikt en acties die moeten worden ondernomen. Voor de eerste sessie, werk, uw coaching team toegewezen, het volgende uit op het uitwerken van een agenda voor elke sessie.

1. Stel doelen – Als u de sessie gebruikt om doelen te stellen, laat uw team dan weten dat u hoopt uw algemene coachingsdoelen te bereiken.

2. Ga door met coachen en veranderen – Als u uit de sessie bent gekomen met dingen over het gedrag dat u bij uzelf wilt veranderen, hoe uw team uw aanbevelingen daarvoor kan opvolgen en wat zij kunnen doen om hun modellen verder te verbeteren, dan is dat allemaal goede grond.

3. Overgang naar beneden – Werk door kwesties die later moeten worden aangepakt, want dit kan tijd vergen bv. de voorbeelden die u tijdens uw eerste gesprek gaf? Het is goed om sommige daarvan later met uw team te bespreken.

4. Zie uw job – Zorg ervoor dat uw team en uw personeel baat hebben bij de sessies. Het is een goed teken als u naar beneden kijkt en gewoon naar hun gezichten kunt staren tijdens de sessie. Dit is een goede versterking dat u meent wat u zegt. Het is ook belangrijk dat ze weten dat ze je dienen of moeten veranderen als wat ze gehoord hebben werkt. Een gevoel van weten dat doel, richting en motivatie te vinden zijn in de sessie is de sleutel tot een goede werkrelatie.

5. Vier – Beloon zoals je wilt. De week na de sessie, of na de sessie wanneer ze misschien een paar rustige uren hebben gehad of gewoon een paar uur vrij de volgende dag, laat het team een leuke date vieren die je samen gepland hebt. Dit kunnen dingen zijn als een tochtje rond het meer, een avondje samen uit naar de favoriete bar of een weekendje weg naar het strand.

6. Werk/Groepen. – Als bedrijfstak is het algemeen vereist dat coaching wordt behandeld door een zakenman, iemand bij wie u het vertrouwen van zijn baas kunt hebben. Vraag uw team wat zij zouden willen als betaling voor het voltooien van het proces.

Lees meer:

Relatietherapie Nieuw-Vennep   

Bewustzijnscoach