Hoe de juiste psychotherapie te vinden voor uw behoeften

Therapie Helmond

De reguliere psychotherapie omvat een één-op-één interactie met de patiënt om een band te scheppen en te begrijpen dat de patiënt eigenzinnig is.

Hoewel er veel bewijs is ter ondersteuning van psychotherapie voor alle individuele problemen, is een op de geneeskunde gebaseerde therapie effectiever gebleken in het verminderen van algehele distress. Mainstream therapie richt zich, net als andere vormen van psychotherapie, op emotionele reacties bij de patiënt, in plaats van op psycho-fysiologische stoornissen. Mainstream psychotherapieën kunnen zeer effectief zijn voor de behandeling van psychische stoornissen.

In tegenstelling tot psychotherapie voor emotionele stoornissen, worden angst, depressie en andere affectieve stoornissen niet algemeen aangeboden of gedekt door de aanbieders van geestelijke gezondheidszorg. De meeste aanbieders van geestelijke gezondheidszorg hebben een beperkte opleiding in deze stoornissen en stellen vaak wekelijks een pakket samen om aan de behoeften van de patiënt te voldoen. Daarom is het aantal doorverwijzingen per week beperkt.

Er is sprake van een gemonopoliseerde toegang tot reguliere psychiatrische en medische behandelingen onder het medicare programma. Bijvoorbeeld, als je 18 of 19 jaar bent en een geestelijke ziekte hebt of betrokken bent bij middelenmisbruik (vooral alcohol of straatdrugs), kunnen je uitkeringen van derden (d.w.z. alles wat niet rechtstreeks aan jou wordt betaald) CEO’s en eigenaren van bedrijven, Story Gran feedingoggiater, en vele anderen die je op dit moment misschien niet kent, omvatten. Het medicare programma kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, dus u kunt machteloos staan met betrekking tot uw eigen medische behoefte.

Als je een probleem hebt. Er zijn vele niveaus waarop je beoordeeld kunt worden door een gezondheidsdeskundige. Als je problemen hebt, of op zoek bent naar een geestelijke gezondheidswerker die je kan helpen, dan KAN je niet naar deTurnaround.org website gaan en simpelweg de informatie opnemen en de “arijuana Therapeut” of “Hypnotiseur, Resinctueel Counselor, of Psychotherapeut” selecteren die je wilt gaan bezoeken.

Om een therapeut te vinden gaat u naarhttp://www.turnaround.org/counseling-counseling.htmlwhere u kunt er samenvattingen van cliënten ontvangen, suggesties voor interviewvragen krijgen, en uw behandelaar vinden. De website kan u andere nuttige informatie geven zoals case studies en andere relevante informatie. Ze hebben ook een uitstekende lijst van actieve verwijzingen die u op een min of meer gemakkelijke manier op weg moeten helpen naar het vinden van de hypnotherapeut van uw keuze.

Als je serieus bent over het stoppen met drugs en alcohol, en het verkennen van alternatieve methoden in plaats van de conventionele geneeskunde, dan zul je de middelen die door de organisatie die verantwoordelijk is voor medicare en het omkeren klaar-om-te-luisteren-nu vinden. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid van professionals – succes en mislukking zijn een eenvoudig visitekaartje en de eis van de behandelaar.

Er zijn beperkingen aan LET problemen gaan. Dit betekent dat sommige patiënten een bypass nodig hebben met hypnotica. De meesten zullen een sponsor of begeleider hebben die graag wil dat u de patiënt bent. De Ethisch Ambtenaar en Directeur van Alcoholisme Diensten is verantwoordelijk voor het beschikbaar houden van de hulp van de sponsor voor de patiënt. Dit is een nieuw concept voor de behandeling van verslaving, en er kunnen andere zijn die in de toekomst moeten worden uitgewerkt.

Ik heb in de loop der jaren een aantal tweedehands hypnotiseurs gehad; ik vond echter een manier om het interview te krijgen door ze te combineren. Op verzoek van mijn maten heb ik zes psychologen gemaild met vragen over hun perceptie van hypnotiseurs en hun perspectieven op de studie van de locus of control. De resultaten van het onderzoek waren op zijn zachtst gezegd amusant, en de meeste resultaten vatten de hypnotiseur hypnotherapie theorie samen. Wat nog amusanter was, was het totaal aan standpunten van de deskundigen en de plaatsen waar zij op leunden. Ik vond het leuk om de diversiteit van de standpunten over het onderwerp te kunnen zien, en of sommigen overtuigender waren dan anderen. Op dit punt kreeg ik toestemming om hypnotherapie te gebruiken voor mijn primaire zorgverslaving, en een secundaire zorgverslaving.

Samen met de goede reputatie van hypnotherapie, is er een groeiend aantal onderzoeken die aantonen dat hypnotherapie de algemene praktijk van psychotherapie ondersteunt. Blijf op de hoogte voor details over wanneer evidence-based hypnotherapie meer mainstream wordt, en welk onderzoek wordt gebruikt om de effectiviteit van hypnotherapie te bepalen.

Lees meer:

Coach Den Bosch